Naar boven

Prachtige mode bij De Kletskous uit Akkrum

De Kletskous. spraakmakende mode uit Akkrum.

De Kletskous in het hart van Friesland is inmiddels een begrip op het gebied van mode en op service gericht. Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze prettige winkel in het prachtige Friese watersportdorp Akkrum. Ons enthousiaste team, staat dagelijks in de winkel voor je klaar. Zij verzorgen de bestellingen via onze webshop en houden je up to date via onze social media kanalen Facebook en Instagram, met chatfunctie. Onze dames zijn daarop ook regelmatig te zien op foto’s en video, heel persoonlijk dus. Voor de dames met maat 44 of meer raden we onze andere winkel aan De Dames van Akkrum en de bijbhorende webshop maatjemeer.nl


We ontmoeten je graag in onze winkel, waar je naar hartenlust kunt kiezen uit topmerken als o.a.: Red Button, Yest kleding, Zizo Maicazz, Enjoy, AndCo,  Zoso travel, Dreamstar en fijne basics. Kom je er zelf niet uit, dán op zeker met kundige adviezen van ons gezellige team: Hillechien, Eefje, Aly en Mariëlle. En check vooral ook onze Persoonlijk shoppen service.

De Kletskous is makkelijk bereikbaar gelegen tussen Sneek, Grou, Heerenveen en Joure, slechts 2 minuten vanaf de snelweg Heerenveen-Leeuwarden en 10 minuten lopen vanaf het Treinstation. Je vindt ons in een gezellige winkelstraat met horeca en leuke terrassen, en je kunt gratis parkeren voor de deur. Kom je van ver, dan bevelen we je zeker een weekendje Friesland aan. Klik hier voor de route naar De Kletskous. Ik zie je bij De Kletskous!