Naar boven

Base Level

Base Level

Base Level duurzaam design, eenvoud en tijdloze kleding,  dé basics voor de garderobe van elke vrouw. Je vindt verschillende key items in onze collectie zoals een tops, denim, vesten en broeken.

Base level draagt bij aan een duurzamere wereld omdat zij zich richten op kwaliteit en design, zodat je lang van hun stijl items kunt genieten en eindeloos kan combineren met je overige favoriete kleding.

Base Level, basics voor je dagelijkse outfit


Base Level is het basis merk van Yest,  een prachtig merk dat je vanaf 2022 ook in onze webshop en in onze winkel de Kletskous Akkrum, Friesland vindt. Kies je voor comfort, eenvoud en tijdloze mode in basics voor je dagelijkse outfit, dan is Base Level voor jou een absolute must! In elk aspect van het merk wordt gestreefd om iets waardevols te bieden; eerlijke werkomstandigheden, een prachtige basiscollectie, redelijke prijzen, goede kwaliteit én altijd op voorraad. De tijdloze items zijn gemaakt van zachte stoffen waardoor de en zich comfortabele designs zeer geschikt zijn voor alledaags gebruik. Die witte blouse, diverse denim items, dat vestje, colletje en fijne broek die goed combineren met al jouw kledingstukken.    
Het is dus vooral blijven combineren én genieten van je Base Level items.