Naar boven

Dreamstar

Dreamstar is een merk met internationale uitstraling van Nederlandse bodem. De collectie richt zich op de modebewuste vrouw, die midden in het leven staat en zich zelfbewust beweegt in vrouwelijke kleding met een casual touch. Alle items hebben een hoog draagcomfort, door het gebruikt van soepel vallende, zachte en rekbare stoffen.

 

Dreamstar voor de bewuste en actieve vrouw


Dreamstar is een merk voor alle vrouwen. Er is een ruime keuze in Dreamstar broeken, jurken, blouses en shirts in diverse maten, waardoor dit een label is voor een brede doelgroep. De modellen hebben een goede pasvorm, stralen een zekere stijl uit en de collecties zijn van kwalitatief hoog niveau. Vergeleken met andere merken is dit merk anders en uniek, zeer geschikt voor de actieve, bewuste vrouw die kiest voor een moderne en comfortabele kledingstijl.

Alle items worden gekenmerkt door verschillende prints en trendy kleuren. De focus van de collectie ligt op de ideale fit waardoor elke vrouw zich fijn moet voelen in de kleding van Dreamstar. Door het gebruik van stoffen zoals soepele viscose, polyamide in combinatie met elastan is de kledinglijn zeer comfortabel, draagbaar en vormvast. Je vindt de Dreamstar collectie zowel online als in onze winkel in Akkrum, tussen Heerenveen en Leeuwarden.