Naar boven

Elbsand casual dames kleding

Elbsand Elbsand Casual dameskleding in heldere lijnen met aandacht voor detail en kwaliteit. Fijne draagbare Elbsand Nordic dameskledinglijn cool en casual van buiten en super zacht aan de binnenkant. Ieder item heeft een hoog draagcomfort Ontdek jouw nieuwe favoriete casual sweater, luchtige T-shirt en broek en wat deze lijn uniek maakt. Shop Elbsand bij De Kletskous in Akkrum en online!

Elbsand Nordic stijl voor een Easy-goïng look 


ELBSAND leeft vanuit de frisse lucht, het strand en de zee. Lekker genietend van de kust of lekker lui hangend in een gezellige vensterbank. Het is een gevoel van verbondenheid tot in iedere vezel van de comfortabele vrijetijdskleding die je overal mee naartoe neemt en vooral draagbaar is. 

De speciale "sandwash"-behandeling geeft de ELBSAND-stof zijn bijzonder zachte en ultracomfortabele gevoel, licht en knuffelzacht op de huid. En bij koelere dagen houdt het je lekker warm.

Bij ons vind je het hele assortiment en nieuwste items van de casual lijn: sweaters, luchtige shirts, stylish broeken die je vast nooit meer uit wilt trekken. Ben jij een vrouw die houdt van een Easy-goïng look met een hoog draagcomfort, dan is de Elbsand mode lijn jou op het lijf geschreven.