Naar boven

&Co Damesmode

&CO &CO Woman is een damesmode label met &Co kleding, veelal in travel kwaliteiten en met fashionable prints. Het merk AndCo Woman staat voor stijlvolle combinatie mode met een stoer uiterlijk voor de vrouw van nu! Mooie blazers met uitstekende pasvorm, bijpassende broeken, soepele jersey blouses met stoere prints en &co woman jurken die volledig aansluiten bij de actuele trends. Een allround collectie, draagbaar gedurende de dag en zéker geschikt voor een avondje uit of een feestje!

AndCo Woman dameskleding heeft het!


Nederlandse nuchterheid, gecombineerd met kwaliteit, een goede prijskwaliteitverhouding en vooral veelzijdig in draagbaarheid met een tikkeltje Internationale allure. De kleding is vooral draagbaar voor elke dag, comfortabel, en je kunt er ook zo mee naar een feestje. De makers hun visie: “Get dressed & Get busy with living”

Het volledige productieproces vanaf de draad tot eindresultaat wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Langdurige samenwerking met ateliers binnen Europa zorgen voor een constante hoge kwaliteit.

Bij &Co wordt gewerkt met passie, mensen met fashion-bloed en vooral gezond verstand en nuchterheid. Keer op keer heerlijk draagbare AndCo Woman nieuwe collecties en écht onmisbaar in jouw kledingkast!