Naar boven

Ragwear

Ragwear Ragwear heeft een heerlijke draagbare collectie met een casual en sportieve uitstraling, en is een absolute bestseller! Het is een 100% Vegan merk, dat wil zeggen dat de herkomst van alle materialen bekend is, er geen schadelijke chemische stoffen in het productieproces worden gebruikt. De Remake lijn is uit hergebruikte katoen en polyester en Bio lijn van 100% Biologisch katoen. Heerlijke knuffelzachte stoffen van hoge kwaliteit, waarin je je direct ‘thuis’ voelt.

Ragwear, 100%  Vegan en knuffelzacht


Ragwear is een stoer en sportief merk, wat zijn origine heeft in de skaters scene. De bedenker is een 100% Veganist en voert dit volledig door in de kledingcollectie. Duurzame materialen, vegan leren details, ecologisch verantwoorde katoen, natuurlijke verfstoffen en gerecyclede katoen en polyester vezels.

Wij hebben gekozen voor de Remake lijn en Bio lijn en hebben gemerkt dat vooral de Ragwear vesten en truien bestsellers zijn! Het klink wat ‘raw’ (ruw), maar het tegendeel is waar, heerlijke draagbare hoge kwaliteit sweatstoffen met een knuffelzachte binnenkant. Maar ook de shirts, jurkjes en hemdjes dragen heerlijk en vooral bij zomerdag, licht comfortabel en koel.

Ideale sportieve draagbare mode, voor een lekker bos- of strandwandeling, hiking, snowboarden, op het water, als vakantie wear of gewoon lekker casual en knus thuis met vrienden op de bank.