Naar boven

Red Button

Red Button jeans hebben de perfecte pasvorm die je nooit meer uit wilt trekken. Fijne draagbare broeken voor elke dag met comfortabele stretch en een iets hogere taille en dat zit als gegoten. Elk model, jogger, jeans of short, heeft zijn eigen naam en dat maakt het makkelijk om een volgende keer weer die broek te vinden die jou zo perfect past. Zoek jij als vrouw met een geheel eigenwijze stijl een stoere denim met een super pasvorm,  dan kies je voor een Red Button Jeans. ''Dwell on beauty and shine as bright as the stars above''. 

Jeans modellen van hoge kwaliteit volgens het laatste modebeeld
De perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Red Button geïnspireerd op de natuur


Gedurende het jaar brengt Red Button nieuwe collecties uit waar vrouwen blij van worden, met passie voor goede kwaliteit, een fijne pasvorm, een scherp oog voor detail en voor een eerlijke prijs. De natuur is daarbij de grootste bron van inspiratie met al haar materialen, geuren en kleuren. Daarom vinden ze het belangrijk de aarde zo min mogelijk te belasten.

Duurzaamheid begint allereerst bij het maken van kledingstukken die lang meegaan. Daarom worden alle stoffen getest op wasbaarheid en duurzaamheid. Het gebruik van chemische stoffen is daarbij uitgesloten. Alle collecties passen bij de laatste modetrends, en zijn tegelijk ook voor een deel tijdloos. Kortom een kledinglijn die jij jaren met plezier kan blijven combineren en dragen.