Naar boven

Rj Bodywear

RJ Bodywear Bestel je één keer een RJ, dan ga je dat zeker vaker doen!  RJ Bodywear besteedt optimale aandacht aan de selectie van de beste stoffen, de ideale pasvorm en een fijne afwerking.

Het zit als gegoten zonder hinderlijke naden of randen, en past als een tweede huid. De hemdjes kunnen aan 2 kanten gedragen worden. Ondermode van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Overtuig jezelf en maak een keuze voor een model, in een stof, print of kleur, dat het beste bij jou past.

RJ Bodywear ook voor curvy vrouwen


RJ Bodywear biedt een breed assortiment aan maten, stoffen en prints, voor elke vrouw wat wils. Dit fijne ondergoed vind je in onze webshop in de maten small, medium, large. Voor de maten extra large, extra large en de bestsellers tot maat 3XL en 4XL kan je terecht in onze webshop voor curvy vrouwen Maatje Meer. De RJ Bodywear plus size maten hebben dezelfde kwaliteit als de andere maten en bieden dezelfde luxe. Jij voelt je dus altijd fantastisch, welke maat je ook hebt, met ondergoed dat verkrijgbaar is in een rekbare elastische stof mix die perfect aansluiten op jouw lichaam.