Naar boven

De Kletskous Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens
De Kletskous
Heechein 54
8491 EN Akkrum

VOF van Doorn/de Groot
KvK : 01159485
BTW: NL0029755607

IBAN nummer NL82RABO 0154 5862 18
BIC RABONL2U

Prijzen

In onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering.Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van type en/of invoerfouten.Voor de gevolgen van type en/of invoerfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

Kosten van verzending en retour.
Verzendkosten per pakket € 4,95 en retourneren is gratis.

Bestellingen boven € 70,- worden gratis verzonden. Heeft u een bestelling boven de € 70,- gedaan en stuurt u bijvoorbeeld 1 of meerdere artikelen terug, dan wordt het bedrag door ons op uw rekening teruggestort. Komt het totaalbedrag van uw bestelling na verrekening van retour artikelen onder het aankoopbedrag van €70,-, dan zijn verzendkosten á € 4,95 alsnog voor uw rekening. Deze kosten worden ingehouden op het bedrag dat op uw rekening wordt teruggestort.


Wijze van aflevering

Wij doen er alles aan om uw bestelling binnen 2 werkdagen op te sturen.Dit betekent dat u elk artikel binnen 1 week in huis heeft, in de praktijk is dit gemiddeld al binnen 2 tot 3 werkdagen. Wij versturen uw bestelling via PostNL. Bij verzending krijgt u van ons een e-mailbericht met track en trace code zodat u het pakket via post.nl kunt volgen.

Wij werken graag mee aan verbetering van het milieu en in het kader van duurzaamheid, daarom kiezen wij voor hergebruik van onze verpakkingen. Onze artikelen worden verzonden in een neutrale verpakking met als afzender De Kletskous.


Product niet leverbaar

Wanneer een product niet leverbaar is, stellen wij u direct op de hoogte via een mailbericht. Wij plaatsen een nabestelling bij onze leverancier en houden u hiervan op de hoogte. Uw betaling wordt binnen 2 werkdagen teruggestort.


Betalingswijze

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

Ideal .
Paypal.

Levertermijnen en aflevering

Tenzij uitdrukkelijk een andere levertermijn is afgesproken (of indien een andere levertermijn bij het product staat vermeld), geldt een uiterste levertermijn van 10 dagen.Bij overschrijding van de levertermijn zult u hiervan met spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst.U heeft het recht om uw bestelling kosteloos te annuleren, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.

Blijkt een product niet meer leverbaar te zijn, dan storten we direct het door u betaalde bedrag retour.
Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres.


Zichttermijn en retournering

Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen.Tijdens de zichttermijn dient u de artikelen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken is slechts toegestaan om te passen en -beoordelen of u het product wilt behouden. Vanwege de hygiëne mag ondermode (panty’s e.d.) NIET worden geretourneerd.

Wanneer u binnen de zichttermijn gebruik wilt maken van het ontbindingsrecht, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via klantenservice@dekletskous.nl. Tevens verzoeken wij u de artikelen in de nieuwstaat en originele verpakking inclusief aangehechte labels, ongedragen en ongewassen te retourneren aan het verzendadres als vermeld op het retourlabel.


Retour

Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het binnen 6 werkdagen gratis aan ons retourneren met gebruik van het meegezonden retourlabel.
N.B. de geldigheid van dit retourlabel verloopt na eerdergenoemde termijn.

Retourzendingen dienen in nieuwstaat en originele verpakking inclusief aangehechte labels, ongedragen en ongewassen worden aangeboden.

Wilt u gebruik maken van de zichttermijn van 14 dagen, dan komen retourkosten voor uw eigen rekening.
Wanneer we binnen 2 weken geen klacht over de zending van u hebben ontvangen, dan hebben we aan onze verplichtingen voldaan.


Retouradres:

De Kletskous
Heechein 54
8491 EN Akkrum

Klachten of servicemeldingen
klantenservice@dekletskous.nl
Vermeld hierbij svp het bestelnummer.
Uiteraard vermeld u uw klacht en de noodzakelijke contactgegevens.