Naar boven

Verzendinformatie

Verzending

Wij doen er alles aan om uw bestelling binnen 2 werkdagen op te sturen. Dit betekent dat u elk artikel binnen 1 week in huis heeft, in de praktijk is dit gemiddeld al binnen 2 tot 3 werkdagen. Wij versturen uw bestelling via PostNL. Bij verzending krijgt u van ons een e-mail bericht met uw track en trace code zodat u het pakket via post.nl kunt volgen.

Vanaf het moment dat uw pakket voor verzending bij PostNL in behandeling is genomen hebben wij geen invloed op de verzending en het moment van bezorging. Wij verwijzen u ingeval van vertraging, met vermelding van de t&t code, naar de klantenservice van PostNL. 

Wij werken graag mee aan verbetering van het milieu en in het kader van duurzaamheid, kiezen wij daarom voor hergebruik van onze verpakkingen. Onze artikelen worden verzonden in een neutrale verpakking met als afzender De Kletskous.

Verzendkosten per pakket bedragen € 4,95 en retourneren is gratis (binnen 6 werkdagen).
Bestellingen boven € 70,- worden gratis verzonden.


Heeft u een bestelling boven € 70,- gedaan en stuurt u bijvoorbeeld 1 of meerdere artikelen terug, dan wordt het bedrag door ons op uw rekening teruggestort. Komt het totaalbedrag van uw bestelling na deze retour verrekening onder het aankoopbedrag van €70,-, dan zijn verzendkosten á € 4,95 alsnog voor uw rekening. Deze kosten worden ingehouden op het bedrag dat op uw rekening wordt teruggestort.


Product niet leverbaar

Wanneer een product niet leverbaar is, stellen wij u direct op de hoogte via een mailbericht. In overleg met u kunnen wij een nabestelling bij onze leverancier plaatsen en houden u hiervan op de hoogte. Bij volledige annulering van uw kant wordt uw betaling binnen 2 werkdagen teruggestort.

Retour

Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u het binnen 6 werkdagen gratis aan ons retourneren met gebruik van het meegezonden retourlabel.
N.B. de geldigheid van dit retourlabel verloopt na eerdergenoemde termijn.Alle Retourzendingen dienen in originele verpakking en nieuwstaat inclusief aangehechte labels, ongedragen en ongewassen te worden aangeboden.

Wilt u gebruik maken van de zichttermijn van 14 dagen, dan komen retourkosten voor uw eigen rekening.